בטיחות מזון

מקרה מבחן של בטיחות מזון: מכשירי ה- AOP (תהליך חמצון מתקדם) של חברת Clean Air Israel (קלין אייר ישראל) אושרו על-ידי ה- USDA (משרד החקלאות של ארה"ב) וה- FDA (מנהל התרופות והמזון האמריקאי) בשנת 2001 לשימוש במתקני עיבוד מזון ברחבי העולם.

מאז האישור, נמצא ציוד ה- AOP של חברת Clean Air Europe בכל היבט של עיבוד מזון: בשר, עופות, דגים, תבואה, פירות, ירקות, בשרים מעובדים, מזון מוכן לאכילה ומסעדות.

נבדק ואושר לשימוש במפעלים על-ידי:

USDA, FDA ו- FSIS (שירותי בטיחות ופיקוח על המזון). נערכה בדיקה הבודקת את הפחתת החיידקים הנישאים באוויר וכאלו הנמצאים על משטחים, העובש, הנגיפים והשמרים במפעלי עיבוד מזון.

דילוג לתוכן
ייעוץ בוואטסאפ